Natuurlijk, we zijn goed in het maken van inflatables. Maar we maken net zo lief solid 3D objecten. Een permanente blikvanger voor jouw merk die we kunnen maken in allerlei vormen en maten. Welke vormen en maten dat precies zijn, dat werken we tot in de puntjes met je uit. Letterlijk, want deze producten kun je voorzien van de kleinste details.

Dankzij een UV coating zijn onze solid 3D objecten bestendig tegen zon, regen en sneeuw. Dat  maakt ze dus bijzonder geschikt voor buiten campagnes. Maar ook binnen kun je ze goed inzetten, want opvallen doen ze overal. 3D solid objecten zijn met name populair als het gaat om langdurige reclamecampagnes, evenementen en promotionele acties. Je haalt ze makkelijk uit elkaar en je kunt ze dus eenvoudig vervoeren.

Door onze jarenlange ervaring en een fijngeslepen productieproces zijn onze solid items per stuk of in een serie verkrijgbaar. En het is nog een een duurzame investering ook. Want afhankelijk van het materiaal dat je kiest, gaat een solid product tot wel 20 jaar mee. Daar heb je dus nog lang plezier van.