GTST - Gaypride - inflatable - publi air - pride - Amsterdam - jukebox

Gay Pride Amsterdam

Spread the love  

2018


Elke jaar zorgen wij voor grootse opblaasbare creaties tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Hierdoor krijgen de boten een extra dimensie en kijk je net even wat langer naar die ene boot.

 

Zien en gezien worden 


Tijdens de Canal Parade gaat het voornamelijk om zien en gezien worden. Veel multinationals huren een boot om aanwezig te zijn tijdens deze parade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PwC, Vodafone of AkzoNobel. Natuurlijk willen deze internationale bedrijven groots opvallen, daarvoor schakelen ze ons in. Wij denken in samen werking met onze partners mee welke opblaasbare items de bedrijven het beste kunnen inzetten. Vaak wordt er gekozen voor een opmaat gemaakte inflatable, daarnaast zijn skytubes ook populair tijdens de Canal Parade. Waar het om gaat is dat boten opvallen voor het publiek. Vrolijke, kleurrijke en feestelijke inflatables moeten eruit springen! 

Boodschap overbrengen

Door de opblaasbare items weten alle boten de aandacht te trekken en hiermee hun boodschap overbrengen naar het publiek.
Als voorbeeld Atare, zij wilde ervoor zorgen dat het taboe rondom zelfmoord gedachten doorbroken werd. Hiervoor hebben wij een groot opvallend opblaasbaar hart gemaakt met daarop de boodschap ‘vragen, praten, luisteren’. Of het Ministerie van Defensie die in 2017 met als thema ‘This is my pride’ wilden laten zien dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens het werk. ‘Uit de kast werkt nu eenmaal beter’ stelt kolonel Sandra Keijer. Klik op de foto bovenaan de pagina en zie hoe dit er afgelopen jaar uitzag. 

Maar vergeet vooral niet het totaalplaatje van de Canal Parade! Al die boten die eruit springen door hun vrolijke, kleurrijke inflatables, dat maakt impact bij de bezoekers!

Elk jaar kijken wij weer uit naar deze dag, om onderdeel te mogen zijn van dit bijzondere evenement.Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

empty

Samuel
Adviseur en culinair pizzabakker

empty

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

empty

Pepijn
Adviseur en parttime acrobaat

Bel mij terugTijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi air.
Overschiestraat 63
1062XD Amsterdam, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: