Loading...
over ons 2017-08-28T22:08:30+00:00

publi air is dé #1 specialist

en toonaangevend in inflatables & 3D items voor merken.

 

Onze missie is het bedenken, ontwerpen en produceren van de meest creatieve, onderscheidende en effectieve opblaasbare maatwerk oplossingen voor merken, bedrijven en organisaties in de hoogst haalbare kwaliteit. En daarin zijn we ruim 45 jaar toonaangevend. Of het nu om start finish bogen gaat, inflatable promotie items, opblaasbare tenten, productvergrotingen of 3D blowups. Wij leveren enkel maatwerk en altijd premium kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs. Dit doen we voor kleine en grote merken in diverse branches zoals evenementen, beurzen, sport, retail, automotive, kunst & cultuur. Wereldwijd.

full service

Wij zijn een full service bureau.

Van een eenvoudig opblaasbaar zomeritem tot een compleet inflatable concept dat je door ons wil laten uitwerken en produceren, wij zijn jouw partner. Concept, artwork, (3D) design, projectmanagement, sourcing, productie, kwaliteitbewaking, logistiek, inzet, reparatie en opslag, wij doen het allemaal.

premium kwaliteit

Wij begrijpen dat je als merk de juiste uitstraling wilt hebben.

Daarom werken wij enkel met zorgvuldig geselecteerde producties in Azië en Europa zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Ons in-house designlab zorgt voor een juiste vertaling van je merk, huisstijl, artwork of kan een heel concept uitwerken.

risico reductie

Wij ontzorgen en geven zekerheid.

Door onze jarenlange ervaring, expertise en internationaal netwerk, ben je verzekerd van een eindproduct dat volledig voldoet aan jouw verwachting.

Binnen budget en binnen deadline. Daarmee wordt jouw risico gereduceerd tot nul.

creative impact

Wij gaan altijd voor creatieve impact.

Wij geloven in anders, out-of-the-box, impact maken. Dat doe je met creativiteit. Wij zijn altijd in staat om met oplossingen te komen, hoe complex een idee ook is, hoe strak een deadline en hoe uitdagend een budget.

En als wij het niet kunnen, dan kan niemand het.

betrokken

Wij zijn betrokken met jou en met de wereld.

Daarom voeren wij een MVO beleid. Wij werken met gecertificeerde producties in Azië en Europa, recyclen onze materialen en werken met stagiairs. Daarnaast bieden wij goede doelen de mogelijkheid producten tegen kostprijs bij ons inflatables te bestellen.

Heb je een idee of concept dat je door ons wil laten uitwerken?

Neem Contact op
5601245