Over Ons

We hebben een lange geschiedenis, maar we kijken wel vooruit.

publi_air-team

Wij worden blij van

Samenwerken

Adviseren

Creatief creeëren

Kwaliteit opleveren

Onze geschiedenis

Onze missie is het bedenken, ontwerpen en produceren van de meest creatieve, onderscheidende en effectieve opblaasbare maatwerk oplossingen voor merken, bedrijven en organisaties in de hoogst haalbare kwaliteit. En daarin zijn we ruim 45 jaar toonaangevend. Of het nu om start finish bogen gaat, inflatable promotie items, opblaasbare tenten, productvergrotingen of 3D blowups. Wij leveren enkel maatwerk en altijd premium kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs. Dit doen we voor kleine en grote merken in diverse branches zoals evenementen, beurzen, sport, retail, automotive, kunst & cultuur. Wereldwijd.

Start

1972
Oprichting Publi-Air en Publi-Prom, te Laren.
Eerste Nederlandse Zeppelin bedrijf dat inzetten van Zeppelin verzorgde ten behoeve van bedrijfs promoties en acties. Een servicegericht bureau gespecialiseerd in maatwerk promotionele oplossingen.

TDK

1979
Grootste Zeppelin actie in Nederland voor TDK.

Gamma

1980
Eerste giant inflatable gerealiseerd voor de Gamma van maar liefst 8 meter hoog. Tevens begon Publi air zich te richten op evenementen zoals beurzen. En was de welbekende folieballon in opkomst.

Yovol

1990
Naast zeppelinreclame en giant inflatables voegde Publi air ook opblaasbare PVC items en zomer inflatables toe aan hun assortiment. Wederom was Publi air de eerste aanbieder in Nederland op het gebied van deze luchtdichte promotionele items voor diverse retailers.

NS

2000
Publi air introduceerde hun maatwerk springkussens en stands in de opblaasbare markt. Dit maakte het uitgebreide assortiment compleet.

2000-2008 Internationaal
2003 Grootste woonkamer van de wereld, tijdens de Amstel Champions League in Manchester.
2004 Grootste schoen. Publi air toverde het nieuwe ING gebouw om tot een gigantische schoen tijdens Marathon van Amsterdam.
2006 Grootste strandbal ter wereld Guinness book of world records. Bekijk video 
2008 BOB campagne voor Veilig Verkeer Nederland. Bekijk video

Solid-3D-2

2010
Publi air verbreedt de focus naar niet alleen opblaasbare items en objecten, maar ook solid 3D objecten en 3D displays. Hiermee is Publi air een totaalleverancier van 3D reclameobjecten.

Dunnage

2011
Opblaasbare oplossingen zijn ook toepasbaar in andere branches. Publi air betreedt de markt van industriële en medische producten en bedenkt en produceert specialistische en kwalitatieve oplossingen voor deze nieuwe markten.

2012
Publi air verlegt de grenzen en opent buitenlandse kantoren in België en Duitsland. Vanuit Frankrijk wordt er een partnership gesloten met een agentschap.

Bijenkorf

2013
Kroning willem alexander wordt gevierd door de Bijenkorf door het plaatsen van 2 reuze kronen van maar liefst 11 meter hoog op het dak van de Bijenkorf in Amsterdam. Bekijk fotoserie

Kantoor

2015
Publi air vertrekt uit Laren en verhuist naar Amsterdam, Op deze manier krijgt Publi air een beter bereikbare locatie en bevestigd hiermee de internationale focus. Het magazijn tevens logistieke afdeling verhuist naar Woerden en wordt daarmee centraal vanuit Nederland beheerd.

Start

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

empty

Samuel
Adviseur en culinair pizzabakker

empty

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

empty

Pepijn
Adviseur en parttime acrobaat

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 - 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi air.
Overschiestraat 63
1062XD Amsterdam
Netherlands

088 - 0122 800
info@publiair.com

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: