Als het drijft, valt het op!

 

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

OPBLAASBARE PREMIUMS: LUCHTBEDDEN EN STRANDBALLEN

Het moet nog winter worden… en toch kijken wij al uit naar de zomer van 2022! Fantaserend over een lekkere cocktail, dobberend op een van de gave opblaasbare items die wij voor onze klanten maken. Als specialist in opblaasbare premiums weten wij als geen ander dat onze klanten en relaties nu al bezig zijn met het brainstormen en inkopen van zomer premiums. Maatwerk luchtbedden en premiums zijn bij zowel grote als kleine merken erg in trek. Je ziet onze inflatables overal verschijnen, op feestjes, festivals, aan de Spaanse costa, in het winkelschap en etalages.

bel mij terug
  Waarom opblaasbare premiums van Publi Air?
  Altijd 2 jaar garantie
  Alles van premium kwaliteit
  Veel mogelijk door maatwerk
  Een uniek concept op maat
  Premium kwaliteit materiaal

  Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!

  bel mij terug   kuyper-watermelon-cupholder-publiair2

   WIN ACTIE OF LOYALTY PROGRAMMA

   Aan de hand van een aantal vragen werken wij de concepten voor unieke inflatables uit. Bij wat voor een campagne gaan de opblaasbare premiums gebruikt worden? Wat is het doel van je campagne? Naar wat voor item ben je op zoek? Wil je iets unieks of juist een “standaard” give-away? Is het product onderdeel van een loyaliteitsprogramma of gaan jullie een winactie actie aan de campagne koppelen? We houden jouw doel centraal in het  creatieve proces bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte zomer inflatable.

   STANDAARD OF MAATWERK

   Als het aan ons ligt kiezen wij voor altijd iets unieks! Luchtbedden of poolfloats in de stijl van je merk, of wellicht een vergroting van een van je producten. Kies iets wat opvalt en in gedachte zal blijven, waar mensen nog lang mee in de zee kunnen zwemmen!

   De meest voorkomende maatwerk luchtbedden zijn 2-D, plat dus. Dit kan bijvoorbeeld de omlijning van je product zijn, een fles of blikje of je verpakking. Een 3-D vorm behoort ook zeker tot de mogelijkheden, denk maar aan een opblaasbaar dier of ronde fles.

   keune-luchtbed-by-publi-air-2
   oliehoorn-publiair-2

   DUURZAAM DOOR GEBRUIK TPU

   TPU staat voor Thermoplastic Polyurethane en is een kunststof dat zich het best laat omschrijven als de gulden middenweg tussen hard plastic en silicone. TPU is daardoor flexibel maar wel vormvast. Het kan niet breken, geen stof aantrekken en het krast nauwelijks. TPU is verkrijgbaar in bijna alle kleuren maar kan ook volledig doorzichtig zijn. TPU is extreem duurzaam, je hebt er dus lang plezier van en dat is beter voor het milieu!

   BESTELLEN?

   Publi Air zorgt dat alle inflatables getest worden op printkwaliteit en luchtdichtheid. In dit laatste onderscheiden wij ons van de rest, wij testen elk product op lekkages. Daarom bieden wij een luchtdichtheid garantie van 97%. Overtuigd? Neem dan snel contact op met onze specialisten.

   bel mij terug    Er is nog meer..

    Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

    Publi air.
    Tingietersweg 44
    2031 ES Haarlem, NL
    088 0122 800
    info@publiair.com

    Badge-ecovadis-silver

    Blijf op de hoogte

    met een nieuwsbrief die wél leuk is: