26 september 2018Comments are off for this post.

Stackawraps

Nieuw in Nederland!

Je ziet ze overal, reclame displays in winkels. Het is elke keer weer een uitdaging om je te onderscheiden met je nieuwe product. Met deze stackawraps doe je dit! Jouw product valt meteen op omdat het een replica is van het originele product, maar dan net zo groot als jij.

De stackawrap is niet opblaasbaar, maar heeft een binnenwerk met daaromheen een hoes. De displays zijn opgebouwd uit correx platen die de structuur van de vorm bepalen. Daarom heen komt een polyester doek met een foto realistische print. Hierdoor is de stackawrap ideaal voor langdurig gebruik binnen in winkels. Het is zeer geschikt als activatie binnen de retail branche. De stackawrap is makkelijk te verplaatsen, omdat deze licht in gewicht is.

Daarnaast is het ook mogelijk om van de stackawrap displays te maken waar je de originele producten in kan plaatsen, hier worden dan schappen in gemaakt. Dit is echt een eye-catcher in de winkel en zeker toevoeging aan je POS activatie materialen!

Stackawraps zijn uniek, opvallend, gaan lang mee, zijn makkelijk in gebruik, hebben een laag transport volume en hebben ook nog een luxueuze afwerking. De foto-realistische print maakt de display helemaal af. Afname is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel aan met een impressie.

20 december 2017Geen reacties

Inflatable premiums

Of je nu op zoek bent naar custom made gadgets, on-pack promotie, of opblaasbare give aways: wij hebben het allemaal. Sterker nog: we maken het allemaal. Want wij leveren namelijk maatwerk. Samen met jou ontwerpen we inflatable premiums die perfect passen bij de uitstraling van je merk.

Nu denken mensen bij het woord inflatables al snel aan zee, zwembad en zomer items. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want daarvoor ben je bij ons ook aan het juiste adres. Maar we doen nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Daarbij beginnen we altijd met een gratis ontwerp. Wanneer dit ontwerp een sterk ja-knikkend effect op je heeft, starten we met de uitvoering. En zoals de naam al doet vermoeden, maken we al onze premiums van het allerbeste PVC, TPU of PE.

Val op en bereik je doelgroep met jouw custom inflatable premium. Laat je inspireren door deze afbeeldingen of neem contact met ons op voor nog meer ideeën. Wij werken jouw ontwerp graag voor je uit.

3 juli 2018Geen reacties

Winter items

Misschien denk je bij opblaasbare items meteen aan de zomer, maar ook in de winter kun jij je merk laten opvallen met inflatables. Kom dus maar door met die wensen en ideeën, dan bedenken we samen een coole wintercampagne.

Wintersport is de plek om op te vallen! Elk seizoen staan er weer talloze Nederlanders op de piste, van jong tot oud. Het is dan ook niet voor niets dat onze opblaasbare sleeën geschikt zijn voor alle leeftijden. We maken deze winter items van extra dik pvc. Je kunt er dus gerust mee van de berg af roetsjen.

Deze winter inflatable ontwerpen we in samenwerking met jou. Natuurlijk nemen we je ook mee in het productieproces, zodat je zeker weet dat alles precies wordt zoals jij het hebben wilt. Een origineel ontwerp én een unieke bedrukking: met deze give away laat je heel wat hoofden omdraaien in de sneeuw.

20 december 2017Geen reacties

Opblaasbare tenten

Heb je een festival, winkel opening of ander evenement waar je goed zichtbaar wil zijn? Met onze opblaasbare tenten val je op én heb je de ruimte. Kies uit onze standaard range spintenten of onze maatwerk opblaasbare tenten. Deze inflatable tenten maken wij voor jou in elke vorm en formaat. De full color bedrukking maakt het plaatje helemaal af. Alle tenten zijn veilig in gebruik en worden gemaakt van brandvertragende materialen.

Een opblaasbare tent is mobiel, makkelijk in gebruik en duurzaam. Je hebt ‘m opgezet voordat je ‘brand activation’ kunt zeggen en je hebt ‘m ook snel weer opgeborgen. Wij verzorgen ook alle ondersteunende services zoals inzet, support, opslag, schoonmaak en reparatie. Onze opblaasbare tenten worden standaard geleverd met alle nodige accessoires. Vraag gerust naar de mogelijkheden: voor elke aanvraag maken we gratis een ontwerp.

Val op en bereik je doelgroep met onze standaard opblaas tenten of kies voor onze maatwerk oplossingen. Laat je inspireren door de afbeeldingen hierboven of neem contact met ons op. Wij werken jou ideeën graag voor je uit.

20 december 2017Geen reacties

Opblaasbare stands

Heb je een evenement, een sport wedstrijd, beurs, festival of ander evenement waar je goed zichtbaar wil zijn en ruimte nodig hebt? Kies dan voor onze opblaasbare stands en pneumatische oplossingen. Deze worden volledig op maat gemaakt, in elke formaat of vorm en met full color bedrukking. De voordelen van onze opblaasbare tenten zijn legio; ze zijn mobiel, eenvoudig in gebruik, van hoge kwaliteit en daarmee erg duurzaam en vallen gegarandeerd op! Daarnaast staan ze binnen enkele minuten en heb je ze na afloop van een evenement binnen enkele minuten weer opgeborgen. Tevens verzorgt publi air ondersteunende services zoals inzet, support, opslag, schoonmaken en reparatie. Vraag onze specialisten voor de mogelijkheden, ook maken we gratis een 3D ontwerp bij elke aanvraag.

11 juni 2018Geen reacties

Quinq tent

Sportief maar toch exclusief: Quinq krijgt het voor elkaar met dit slimme design. Deze opblaasbare, luchtdichte tent doet het binnen net zo goed als buiten. Zelfs als het hard waait, want dankzij het unieke ontwerp kan deze tent flink wat windkracht weerstaan. De Quinq tent heeft niet constant elektriciteit nodig, waardoor je ‘m ook prima midden op een golfbaan, evenemententerrein of andere uitgestrekte vlaktes kunt neerzetten.

Dankzij het modulaire systeem van de Quinq tent kun je het dak, de luchtdichte poten en de kern gemakkelijk vervangen. Je kan de tent uitbreiden van 4 poten naar 5 of juist verkleinen naar 3 poten, dit is zo gefikst en ook de wanden rits je er makkelijk in. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je een nieuw logo hebt: de wanden bestel je dan gewoon bij. We kunnen de wanden ook full colour bedrukken als je dat wilt. Het frame is in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Quinq tent is licht in gewicht door de luchtdichte zuilen. Met 2 personen heb je de tent in maximaal 10 minuten staan. Voor de tent is het beste materiaal gebruikt, waardoor je er bijzonder lang plezier van hebt. Kies voor een Quinq tent, de eye-catcher die uw evenement of merkpromotie nog meer onder de aandacht brengt.

20 december 2017Geen reacties

Blowups en productvergroting

Met de expertise van publi air wordt jouw product uitvergroot tot een opvallende opblaasbare productvergroting of kunstof blowups waar men eenvoudigweg niet omheen kan. Wij maken inflatable productvergrotingen en solid blowups tot wel 15 meter hoog. Uw merk, product of logo als blowup of een custom made opblaasbare productvergroting, neem direct contact op. Zorg dat u opvalt en awesome impact creëerd! Dit doen we door een maatwerk inflatable of solid 3D object te produceren die dankzij een full color bedrukking of handwerk airbrush bewerking de premium uitstraling krijgt die belangrijk is voor je merk.

Daarnaast bedenken en produceren wij ook productvergrotingen van PVC in grote aantallen en mét een hoge luchtdichtheidsgarantie dankzij 48-uur testen in onze fabrieken. Als laatste; 3D blowups gemaakt van kunststof of andere materialen hebben een hogere mate van details en duurzaamheid ten opzichte van inflatables. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw producten!

20 december 2017Geen reacties

Retail materiaal

Met ons point of sale materiaal trek je de aandacht op elke winkelvloer. Maar ook buiten de winkel of tijdens beurzen en evenementen spring je eruit met POS materiaal. Al onze producten zijn custom made. Vacuümvormen, frezen, spuitgieten: we trekken alle registers open om de reclamedragers precies te maken zoals als jij ze hebben wilt.

Met onze inflatables, 3D items en concepten hebben we een ruim aanbod voor merken en retailers die willen opvallen. Naast opblaasbare items en 3D productvergrotingen ontwerpen en produceren we ook maatwerk displays waarin je producten altijd lekker uit de verf komen.

Val op en bereik je doelgroep met ons maatwerk POS materiaal. Laat je inspireren door de afbeeldingen of neem contact met ons op. Wij werken je ideeën graag voor je uit...

3 juli 2018Geen reacties

Solid items

Natuurlijk, we zijn goed in het maken van inflatables. Maar we maken net zo lief solid 3D objecten. Een permanente blikvanger voor jouw merk die we kunnen maken in allerlei vormen en maten. Welke vormen en maten dat precies zijn, dat werken we tot in de puntjes met je uit. Letterlijk, want deze producten kun je voorzien van de kleinste details.

Dankzij een UV coating zijn onze solid 3D objecten bestendig tegen zon, regen en sneeuw. Dat  maakt ze dus bijzonder geschikt voor buiten campagnes. Maar ook binnen kun je ze goed inzetten, want opvallen doen ze overal. 3D solid objecten zijn met name populair als het gaat om langdurige reclamecampagnes, evenementen en promotionele acties. Je haalt ze makkelijk uit elkaar en je kunt ze dus eenvoudig vervoeren.

Door onze jarenlange ervaring en een fijngeslepen productieproces zijn onze solid items per stuk of in een serie verkrijgbaar. En het is nog een een duurzame investering ook. Want afhankelijk van het materiaal dat je kiest, gaat een solid product tot wel 20 jaar mee. Daar heb je dus nog lang plezier van.

Always 2 years warranty
Premium quality
Possibility of custom work

There is more.

See more products.

 

Speak to one of our advisors.

They can't wait to answer your questions.

empty

Samuel
Advisor and culinary pizza baker

empty

Wilco
Advisor and limoncello virtuoso

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

empty

Pepijn
Advisor and parttime acrobat

Call me back
[contact-form-7 id="1621" title="Call me back"]

We will call you back within 3 hours during office hours. You can aslo reach us on 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi air.
Overschiestraat 63
1062XD Amsterdam, NL
+31 88 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Stay informed

by receiving a newsletter that is actually fun:

Altijd 2 jaar garantie
Alles van Premium kwaliteit
Veel mogelijk door maatwerk

Er is meer.

Zie meer producten.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

empty

Samuel
Adviseur en culinair pizzabakker

empty

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

empty

Pepijn
Adviseur en parttime acrobaat

Bel mij terug
[contact-form-7 id="1604" title="Bel mij terug"]

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi air.
Overschiestraat 63
1062XD Amsterdam, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: