20 december 2017Geen reacties

Inflatable premiums

Of je nu op zoek bent naar custom made gadgets, on-pack promotie, of opblaasbare give aways: wij hebben het allemaal. Sterker nog: we maken het allemaal. Want wij leveren namelijk maatwerk. Samen met jou ontwerpen we inflatable premiums die perfect passen bij de uitstraling van je merk.

Nu denken mensen bij het woord inflatables al snel aan zee, zwembad en zomer items. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want daarvoor ben je bij ons ook aan het juiste adres. Maar we doen nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Daarbij beginnen we altijd met een gratis ontwerp. Wanneer dit ontwerp een sterk ja-knikkend effect op je heeft, starten we met de uitvoering. En zoals de naam al doet vermoeden, maken we al onze premiums van het allerbeste PVC, TPU of PE.

Val op en bereik je doelgroep met jouw custom inflatable premium. Laat je inspireren door deze afbeeldingen of neem contact met ons op voor nog meer ideeën. Wij werken jouw ontwerp graag voor je uit.

11 december 2017Geen reacties

Opblaasbare boog

Publi air is dé #1 leverancier van opblaasbare bogen in Europa. Een opblaasbare boog dient zowel voor startboog als finishboog en kan worden ingezet op uw sportevenement. Naast de standaard klassieke bogen die snel leverbaar zijn tegen scherpe tarieven, levert Publi air ook maatwerk bogen geheel naar jouw eigen idee.

Je wilt wellicht een startboog of finishboog bij een wedstrijd of ander sportevenement. Zo krijgt je een unieke custom made boog met bijvoorbeeld je eigen logo uitvergroot bovenop de inflatable. Maar ook een 3D productvergroting als onderdeel van de boog is mogelijk. Zo creëer je een opvallend reclamemedium dat tijdens diverse evenementen gegarandeerd zal opvallen en impact hebben!

20 december 2017Geen reacties

Opblaasbare reclame

Onze opblaasbare reclame items zijn ideaal als je snel en eenvoudig wilt opvallen tijdens jouw evenement of merk activatie. Creëer nu awesome impact en bereik jouw klanten op geheel ludieke en eigen wijze! Wij zijn al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het bedenken en produceren van opblaasbare reclame items. Voor u maken we een opblaasbaar logo, inflatable beeldmerk of vergroten we uw product, zoals een opblaasbare fles of opblaasbsare verpakking.

Opvallen is nu heel eenvoudig. Wij verzorgen zelf de gehele inzet voor u, zodat u zich bezig kan houden met uw eigen werkzaamheden.

20 december 2017Geen reacties

Blowups en productvergroting

Met de expertise van publi air wordt jouw product uitvergroot tot een opvallende opblaasbare productvergroting of kunstof blowups waar men eenvoudigweg niet omheen kan. Wij maken inflatable productvergrotingen en solid blowups tot wel 15 meter hoog. Uw merk, product of logo als blowup of een custom made opblaasbare productvergroting, neem direct contact op. Zorg dat u opvalt en awesome impact creëerd! Dit doen we door een maatwerk inflatable of solid 3D object te produceren die dankzij een full color bedrukking of handwerk airbrush bewerking de premium uitstraling krijgt die belangrijk is voor je merk.

Daarnaast bedenken en produceren wij ook productvergrotingen van PVC in grote aantallen en mét een hoge luchtdichtheidsgarantie dankzij 48-uur testen in onze fabrieken. Als laatste; 3D blowups gemaakt van kunststof of andere materialen hebben een hogere mate van details en duurzaamheid ten opzichte van inflatables. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw producten!

20 december 2017Geen reacties

Crowdballs

Crowdballs, ook wel publieksballen of festival ballonnen genoemd, zijn een zeer geschikt en opvallend opblaasbaar reclame item tijdens een evenement waar veel mensen bij aanwezig zijn. Denk hierbij aan sport evenementen, concerten of festivals. Deze inflatables zijn ideaal om het publiek te vermaken en ondertussen aandacht op jouw merk of organisatie te vestigen.

Crowdballs zijn full color te bedrukken zodat ze op ieder evenement de gewenste uitstraling hebben. De afmeting varieert tussen de 1 en 2 meter en zijn daardoor klein & compact om eenvoudig te vervoeren. Ook is deze inflatable erg snel op te blazen met een kleine handblower die wij kunnen leveren indien gewenst.

20 december 2017Geen reacties

Sticks en festival handjes

Onze inflatable cheering sticks en festival handjes zijn betaalbaar en snel te leveren. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend sfeerverhogend. Ze worden vervaardigd van PE-materiaal. Dat maakt ze compact, licht van gewicht en dus ideaal om uit delen op festivals, sportwedstrijden of andere evenementen. De inflatable sticks en festival handjes kun je makkelijk voorzien van je merk of logo. We kunnen ze zelfs op maat maken als je wilt. Onze adviseurs maken graag een impressie voor je, dus neem gerust contact op.

Val op en bereik je doelgroep met deze goedkope manier van massa reclame. Laat je inspireren door de afbeeldingen of neem contact met ons op voor nog meer ideeën.

20 december 2017Geen reacties

POS materiaal

Met ons point of sale materiaal trek je de aandacht op elke winkelvloer. Maar ook buiten de winkel of tijdens beurzen en evenementen spring je eruit met POS materiaal. Al onze producten zijn custom made. Vacuümvormen, frezen, spuitgieten: we trekken alle registers open om de reclamedragers precies te maken zoals als jij ze hebben wilt.

Met onze inflatables, 3D items en concepten hebben we een ruim aanbod voor merken en retailers die willen opvallen. Naast opblaasbare items en 3D productvergrotingen ontwerpen en produceren we ook maatwerk displays waarin je producten altijd lekker uit de verf komen.

Val op en bereik je doelgroep met ons maatwerk POS materiaal. Laat je inspireren door de afbeeldingen of neem contact met ons op. Wij werken je ideeën graag voor je uit..

15 januari 2018Geen reacties

Displays

Wil je een boost in de verkoopcijfers realiseren? Custom made POS materiaal is een mooie manier om je product in de schijnwerpers te zetten. Onze maatwerk displays worden in retail dan ook vaak gebruikt voor reclame of andere promotionele acties.

Onze ontwerpen zijn meestal voor opblaasbare toepassingen, maar als je op zoek bent naar een permanente oplossing maken we ook POS-materiaal in een vaste vorm of een combinatie daarvan. Aan jou de keus. Wij helpen je natuurlijk graag met kiezen. Want met bijna een halve eeuw ervaring op zak weten we precies hoe je de grootste impact maakt.

Val op en bereik je doelgroep met een maatwerk display. Laat je inspireren door de afbeeldingen of neem contact met ons op voor nog meer ideeën. Wij zetten die ideeën graag voor je om in een voorstel voor een spectaculair display.

15 januari 2018Geen reacties

Opblaasbare zuilen

Onze opblaasbare zuilen en banners kom je vaak tegen op evenementen, beurzen of in de winkel. Ze zijn licht van gewicht en dus makkelijk inzetbaar. De premium printkwaliteit, interne LED-verlichting en hoogstaande afwerking geven onze opblaasbare zuilen een uitstraling waar je u tegen zegt.

We maken deze opblaasbare pilaren in alle soorten en maten, voor zowel instore als outstore in te zetten. Het is zelfs mogelijk om verwisselbare hoezen te bestellen. Zo kun je één basiszuil gebruiken voor meerdere merken of acties. Tevens dé ideale manier voor opvallende buitenreclame met een chique uitstraling. Denk daarbij aan merkactivaties en live communicatie.

Met name dé ideale manier voor opvallende buitenreclame met een chique uitstraling. Laat je inspireren door de bovenstaande beelden of neem contact met ons op voor nog meer mogelijkheden. We verrassen je graag met een gratis visual van een zuil voor jouw merk.

Always 2 years warranty
Premium Quality
Possibility of Custom Work

There is more.

See more products.

 

Speak to one of our advisors.

They can't wait to answer your questions. 

empty

Samuel
Advisor and culinary pizza baker

empty

Wilco
Advisor and limoncello virtuoso

Wilco
Adviseur en limoncello virtuoos

empty

Pepijn
Advisor and parttime acrobat

We will call you back within 3 hours during office hours. You can also reach us on +31 (0)88 - 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi air.
Overschiestraat 63
1062XD Amsterdam, NL
+31 (0)88 - 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Stay informed

by receiving a newsletter that is actually fun: